| |

ДМУЦ „СЕРГЕЈ МИХАЈЛОВ“ СО ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА МАЛАТА СИМОНА ОД ШТИП

ДМУЦ „Сергеј Михајлов“ од Штип вечерва организира хуманирен концерт „Со срце за Симона“, од кој собраните средства ќе бидат наменети за лекување на четиригодишната штипјанка Симона.

Концертот ќе се одржи во Уметничката галерија „Безистен“ со почеток во 19 часот, а цената на билетот е 150 денари.Слични Објави