ДОДЕКА ВО АМЕРИКА СЕ НАТПРЕВАРУВААТ ВО ЈАДЕЊЕ ХАМБУРГЕРИ-ВО MOTHER RUSSIA СИ МАВААТ ШАМАРИ

Забава Истакнато Магазин

Дали некој од „Единствена Македонија“ би имал смелост да се појави на таков натпревар…?