ДОКУМЕНТАРНИТЕ ФИЛМОВИ „КЕИФ“И „ТУСТА“ ВО КИНОТЕКА

Документарните филмови „КЕИФ“ во режија на Блаже Дулев и „ТУСТА“ во режија на Андреј Коровљев, кои што премиерно беа прикажани на овогодинешниот Синедејс, во текот на Декември ќе имаат по две проекции во Кинотеката на Македонија.

„КЕИФ“ – Повеќе информации на: https://www.award-film.com/keif.html
12 Декември (четврток) од 20.00 часот
13 Декември (петок) од 18.00 часот
Влезот за двете проекции е слободен.

„ТУСТА“ – Повеќе информации на: https://www.award-film.com/tusta.html
16 Декември (понеделник), 18 часот
17 Декември (вторник), 20 часот
Влез: 100 денари