Дополнителна информациja во однос на грантот на бугарската Влада за организациите на Бугарите во странство

//

Пред две недели Владата на Република Бугарија одобри грант за бугарските организации во странство.

Заинтересираните организации од Република Северна Македонија можат да добијат дополнителна информација за програмата на е-mail адреса Embassy.Skopje@mfa.bg и Consulate.Bitola@mfa.bg до 9 септември 2022

Претходна статија

Г7 се договараат за ограничување на цената на руската нафта

Следна статија

Бугарскиот амбасадор во САД: Историјата ќе биде услов за влез на Северна Македонија во ЕУ

Најново од Вести