|

ДРАСТИЧНО ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА БРОЈОТ НА ЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУС ВО ЗЕМЈАТА

Нови 68 заболени од корона вирус се регистрирани во последното деноноќие дознава „Фокус.

Со тоа вкупната бројка достигна 828 заразени. Најмногу заразени има во Скопје и Куманово.

Повеќе детали за новата состојба со Ковид 19 во државата откако ќе излезе соопштението на министерството за здравство.

Слични Објави