| |

ДУКОВСКИ: БОКИ 13 МОРА ДА БИДЕ ХОСПИТАЛИЗИРАН, МОЖЕ ДА ИМА СМРТНА ПОСЛЕДИЦА

Адвокатот на Бојан Јовановски побара укинување на притворот и замена со друга мерка бидејќи неговата здравствена состојба е сериозна влошена и може да има смртна последица, јавува А1Он.

Дуковски до судот достави и медицинска документација со која доктор Спировски Зоран од Клиниката за Торакална хирургија со која се вели дека Боки 13 мора да биде итно хоспитализиран.Слични Објави