ЕСЕНСКИ ТРЕНД: 20 УБАВИ ИДЕИ ЗА АКВАРЕЛНИ ТЕТОВАЖИ

/

Тетоважите се начин да се изразиме на поинаков начин. Може да се движат од нежен натпис до цртање на целото тело. Секоја година има нови и нови варијанти – 3Д, реалистични, геометриски итн. Оваа есен, најпопуларен тренд е таканаречените „акварелни тетоважи“ каде што боите изгледаат нејасни исто како да се насликани со водени бои. Погледнете ја галеријата со тетоважи кои се повеќе од убави.

Претходна статија

ТЕСТ: ШТО ВИДОВТЕ НА СЛИКАТА?

Следна статија

УБАВО И ВКУСНО: 25 ТОРТИ СО НЕВЕРОЈАТЕН ДИЗАЈН

Најново од Магазин