Претходна статија

(ФОТО) ШОН КОНЕРИ ДА ТИ БИЛ СРБИН

Следна статија

7 ПРОНАЈДОЦИ НА НИКОЛА ТЕСЛА КОИ НИКОГАШ НЕ БИЛЕ РЕАЛИЗИРАНИ

Најново од Магазин

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,