ЕВЕ КАКО СЕ КРИЕ ИЗГЛЕДОТ НА КУМАНОВО (ФОТОГРАФИИ)

//

Вака среден изгледа плоштадот во Куманово каде што вработените од Чистота и Зеленило ги чистат саксиите од цвеќиња и искосената трева ја метат со метла…

Но само на 50-тина метри подолу во центарот ситуацијата е многу поинаква. Дали надлежните во Чистота и Зеленило се надлежни и за овој дел или се ангажирани само за потребите на плоштадот- „ЛИЦЕТО НА ГРАДОТ“?!
Претходна статија

ВЕЧЕРВА ПОЧНУВА „ГОЛА МЕСЕЧИНА“

Следна статија

ГДУ- ЕВЕНТУАЛНАТА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ДОГОВОРОТ СЕ ОДНЕСУВА НА ЦЕЛАТА НАЦИЈА А НЕ САМО НА ПАРТИСКАТА БАЗА

Најново од Вести