Фан клубови на фудбалскиот клуб „Левски“ од Софија подарија дресови и други навивачки артикли на членовите на здружението „Цар Борис III“ од Охрид

/

Здружението „Цар Борис III“ од Охрид преку објава на социјалната мрежа Facebook им се заблагодари на своите пријатели од фан клубовите на фудбалскиот клуб „Левски“ Софија – Сектор Б и Ултрас Софија за подарените дресови и други навивачки артикли за членовите на здружението, кои се фанови на еден од двата најголеми и познати фудбалски клубови во Бугарија.Претходна статија

Доктор по политички науки од Бугарија напиша научна статија за бугарофобијата во РС Македонија во 2021 г.

Следна статија

Град Скопје: АД Лајка е во долгови поради Шилегов и СДСМ

Најново од Вести