ФК МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ : ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА СПАСЕ

Истакнато Македонија Спорт

ФК Македониja Ѓорче Петров одлучи парите од влезниците на натпреварот кој го играт со Шкендија во недела, да ги донират на членон на нивната пионерска екипа кој има потреба од финансиска помош бидејќи остана без родители  и нема никакви примања.