ФОТО: АКАДЕМСКАТА МЛАДИНА НА МАКЕДОНИЈА

Вести Истакнато Македонија

Погледнете како студентите сместени во студентскиот дом „Пелагонија“ го „решаваат“ проблемот со ѓубрето од своите соби.