ФОТО: БОРКО БРИШЕ, РАШЕЛА ПОТПИШУВА…

Додека „министерот за одбрана“ ја брише „Северна“…

Техничката министерка за труд и социјала Рашела Мизрахи се потпишува под „Северна“.