ФОТО: ЕВЕ ЗОШТО НЕКОИ СЕ ДИРЕКТОРИ, А ДРУГИ НЕ ГИ БИДУВА НИ ЗА ПОРТИРИ

//

Македонија- лулка на поезијата. Тито го нема, ама манирот „како да му се допаднеш на шефот со пишан збор“ остана. Веќе нема дилема каде ќе замине следната прва награда на фестивалот „Струшки вечери на поезијата“…

Претходна статија

ГАЗДА НЕФИ И НЕГОВИОТ БРАТ ДОБИЈА ПРИТВОР И ВЕЌЕ СЕ ВО БЕГСТВО

Следна статија

ЗДРАВЈЕ БЕЗ ПАРИ-ЧИСТА БОЛЕСТ

Најново од Вести