(ФОТО) ЃУБРЕТО ВО ЛЕУНОВО ИСЧИСТЕНО!

//

Локалната самоуправа во Леуново, ги слушна граѓаните и го исчисти ѓубрето што беше насобрано кај контејнерите во селото.

Брзата реакција на локалната самоуправа и градоначалникот на Маврово-Ростуше Медат Куртовски, заслужува пофалба.

Претходна статија

ТАЈНА И ОСЛОБОДУВАЊЕ

Следна статија

ФИЛИПЧЕ СО ДОБРА ВЕСТ: ИЛЧЕ ОД ОХРИД Е ЗДРАВ И ЗАМИНУВА ВО МАЛ ГРУПЕН ДОМ

Најново од Вести