(ФОТО)ГРАЃАНИН ПЛАТИЛ 250 ДЕНАРИ ПАРКИНГ ЗА 1 ЧАС: ВИЕ СКЕНИРАЈТЕ ФИСКАЛНИ!

Вознемирен граѓанин објавил фотографија на facebook групата „Ѕид на сообраќајниот срам“ на која се гледа фискална сметка од „Паркинзи на општина Центар“, со вкупен промет за наплата од 250 денари за 1 час.

Автомобилот на граѓанинот бил паркиран кај познатиот скопски локал „Mr Jack“.