ТЕНЗИИ ПРЕД БАНКИТЕ: НА КОЈ МОРИ ТИ ГИТЛА СЕЉАНКО ЕДНА…

//

Телевизија 24 денеска објави интересна видео сторија за гужвите кои луѓето го направија пред банките во поголемите градови. Екипата на телевизијата на терен посетила неколку експозитури на банки, а граѓаните велат дека никој не им кажува зошто по толку време се чека додека тензијата расте.

– Погледни ме ма, погледни колку луѓе чекаат тука, а ти си дремеш тука без срам и очи.

Со овие зборови една госпоѓа и се обрати на друга која чекаше пред банка. На ова доби одговор: Гитла!

Па следуваше повратен коментар: На кој мори ти гитла сељанко една, да не те гледам!

Претходна статија

ИНТЕРНЕТ КАРТИЧКИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД СОЦИЈАЛНО-ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА ЗА ОН-ЛАЈН НАСТАВА

Следна статија

ВО АВСТРИЈА ПОВЕЌЕ ИЗЛЕКУВАНИ ОТКОЛКУ НОВОЗАРАЗЕНИ

Најново од Вести