(ФОТО)ЈУЛИАН АНГЕЛОВ ЗА ЗИЈАДИН СЕЛА: ПРЕД 6 ГОДИНИ НЕ МИСЛЕЛ НА ИЗМИСЛЕНИ МАЛЦИНСТВА ВО БУГАРИЈА

Организациониот секретар на ВМРО и пратеник во бугарскиот парламент Јулиан Ангелов објави на својот facebook профил спомен на кој се гледа фотографија на бугарскиот пратеник со претседателот на Алијанса на Албанците Зијадин Села.

loading...

Фотографијата е од пред 6 години, а самиот Ангелов пишува дека во тоа време Села не мислел на измислени малцинства во Бугарија.loading...