(ФОТО) МАКЕДОНЕЦ ИСЧЕЗНА ВО БЕЛГРАД: ПОСЛЕДЕН ПАТ БИЛ ВИДЕН МИНАТАТА СРЕДА

//

Македонскиот државјанин Лазо Павлев (42) исчезна во Белград. Последен пат бил виден на 25 септември (минатата среда) и од тогаш му се губи секаква трага.

Неговото исчезнување беше објавено во Регистарот на исчезнати личности од каде велат дека Павлев престојувал во стан на Дорчол. Последниот контакт со него е остварен околу полноќ на 25 септември.

Тој е висок 180 сантиметри, тежок 120 килограми, има смеѓа коса и сини очи.Белградската полиција апелира доколку некој има информации за Павлев да се јави во најблиската станица.

Претходна статија

ЗАЕВ: AКО НЕ НИ ДАДАТ ДАТУМ ЌЕ ГО КАЗНАТ НАЈДОБРИОТ ПРИМЕР ВО ЕВРОПА

Следна статија

АДВОКАТОТ НА ТРАМП МОРА ДА ЈА ПРЕДАДЕ СНИМКАТА ОД РАЗГОВОРОТ СО УКРАИНЦИТЕ

Најново од Вести