(ФОТО) МАКЕДОНСКО „БЛАГОДАРАМ“ ЗА БУГАРСКИТЕ ВАКЦИНИ

//

Двајца од највлијателните и најпознати македонски новинари Боби Христов од тв Телма и Сеад Ризвановиќ од тв 24 на свој начин ја изразија својата „благодарност“ за вакцините против Ковид-19 што Бугарија ќе ги донира на Македонија.

Јас, Атанас Величков, главен уредник на „Трибуна“, макар и да не сум дел од елитната македонска новинарска фела на најпаметните, најдуховитите, најпознатите и најдобрите во занајатот, би сакал од мое име и од името на сите нормални луѓе во Македонија да ѝ се заблагодарам на Р. Бугарија за убавиот гест и за донацијата, бидејќи со неа ќе се спасат стотици, да не речам илјади човечки животи на луѓе од Македонија.

Претходна статија

ПОРАНЕШНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МБП СТОЛЕ ВЕЛКОВ ДОНИРАШЕ КРВНА ПЛАЗМА ЗА ЗАБОЛЕНИТЕ ОД КОВИД-19

Следна статија

ИГОР ЈУГ СО ПОРАКА ОД ЗАТВОРОТ ВО ШТИП: НЕМА ДА СЕ ОТКАЖАМ ОД ВАНЧО МИХАЈЛОВ ЗА ДА ТРГНАМ ПО СТАПКИТЕ НА ТИТО

Најново од Вести