ИГОР ЈУГ СО ПОРАКА ОД ЗАТВОРОТ ВО ШТИП: НЕМА ДА СЕ ОТКАЖАМ ОД ВАНЧО МИХАЈЛОВ ЗА ДА ТРГНАМ ПО СТАПКИТЕ НА ТИТО

//

Политичкиот затвореник нашиот брат хрватинот Игор Југ затворен, наместен од удбашките структури во државава.Со порака од затворот во Штип.Не се откажувам од Ванчо Михайлов, за да тргнам по стапките на ТИТО!!!Не сум партиско кутре и слеп послушник!Не сум роб и слуга на партиите и нивните водачи!!! Јас доброволно сум роб на идеите на Организацијата! Јас сум Хрватот што ја сака Македонија! МАКЕДОНИЈА ШВАЈЦАРИЈА НА БАЛКАНИТЕ!!!!, стои во објавата на КЦ „Иван Михайлов“ од Битола.Претходна статија

(ФОТО) МАКЕДОНСКО „БЛАГОДАРАМ“ ЗА БУГАРСКИТЕ ВАКЦИНИ

Следна статија

МАКЕДОНСКАТА ГОЛГОТА (4)

Најново од Вести