(ФОТО) МОЖЕВТЕ БАРЕМ ДА ГО ИСЧИСТИТЕ СПОМЕНИКОТ НА ГОЦЕ ПРЕД ДА СЕ ПОЈАВИТЕ ТАМУ СО ЦВЕЌИЊАТА

//
Претходна статија

ПРЕБЕГНАТИ СЕВЕРНОКОРЕЈЦИ СЕ ИЗВИНИЈА ПОРАДИ ШПЕКУЛАЦИИТЕ ЗА КИМ

Следна статија

НЕМА ГО ВЕЌЕ ТОЈ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Најново од Вести