ФОТО: НАЈДЕХ СИ ГО ДВОЈНИКО… УФ СТРУМИЦА

Чедомир од Струмица кој долго време живее во Словенија, се сретна со својот двојник Александар… пак од Струмица. Убаво случување на стартот на новата година, се надеваме дека ќе има повеќе такви во деновите пред нас.

loading...

loading...