(ФОТО) ОДБРАНИ ЈА МАКЕДОНИЈА ОД „ЕБАТИ КОМШИИТЕ“ И СТАНИ ЗАМЕНИК ДИРЕКТОР

///

На чело со господинот заменик-директор на „Македонија пат“ Самка Ибраимовски, нашата одбрана во „војната“ со „ebati komsiite BG“, станува забетонирана. Напред г-не Ибраимовски спасете нѐ од Бугарите!!!

Претходна статија

НОВ ЗЕМЈОТРЕС БЕШЕ ПОЧУВСТВУВАН ВО СКОПЈЕ

Следна статија

МАЖ НА ГОДИНАТА

Најново од #БолиНаМајка