ФОТО: СИТЕ ДА СТАНАТ ШАМПИОНОТ Е ОВДЕ

Светскиот боксерски совет го призна малиот Бриџер Волкер за светски шампион во бокс за еден ден. Бриџер Волкер стана познат откако ја спаси својата помала сестра од напад на куче Германски овчар. Бриџер ќе биде официјално внесен во регистерот на Светскиот боксерски совет како најдобриот борач на светот за еден ден.

loading...

loading...