|

ФОТО: Вокер тексашкиот ренџер ќе го крене на клоци Тевдо Данска

Чак Норис како познат конзервативец и борец против левичарењето за сиромашни, се огласи против покачувањето на персоналниот данок, што ќе ги погоди сите работни, паметни и активни луѓе во Македонија. Тевдо Данска одржа итен разговор со премиерот Заев.

(Написите објавени во рубриката „Кромидарки“, се плод на имагинацијата на нашиот мал, но сплотен колектив. Тие не спаѓаат во така озогласената категорија fake news, бидејќи немаат за цел да шират страв омраза и параноја, туку се обид за малку поинаков поглед на нашата реалност. Се надеваме дека личностите спомнати во нашите написи, ќе погледнат на нашиот труд со чувство за хумор и нема да нѐ шетаат по судови ? ).Слични Објави