Претходна статија

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И СРЕДНИОТ ВЕК ТЕМИ НА СОСТАНОКОТ НА МЕШОВИТАТА МАКЕДОНСКО-БУГАРСКА КОМИСИЈА ВО СОФИЈА

Следна статија

ВИДЕО: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО СЕ ШВЕРЦААТ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ ВО ЗАТВОР

Најново од Истакнато

Нова албанофобија

Пишува: Никица Корубин За време на одморот од “одбраната на идентитетот” од Бугарите, формата се одржува