Претходна статија

ЛЕКАР ВО ПЕНЗИЈА КОЈ ЗАМЕНУВАЛ КОЛЕШКА ВРАБОТЕНА ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ ВО ПЕХЧЕВО, Е ЗАБОЛЕН ОД КОВИД-19

Следна статија

ДИМИТРИЕВСКИ: ПРОТИВ МЕНЕ СЕ ВОДИ ИНСТИТУЦИОНАЛНА ХАЈКА

Најново од Вести