|

ФОТОГРАФИЈАТА ПОРАДИ КОЈА ПРИНЦОТ ХАРИ И МЕГАН МАРКЛ ОДЛУЧИЈА ДА ЈА НАПУШТАТ БАКИНГЕМСКАТА ПАЛАТА

“Фотографијата ја објави Бакингемската палата по повод почетокот на новата деценија. На неа се прикажани кралицата и тројцата идни кралеви“- вели кореспондентот на ITV од Бакингемската палата Крис Шип.

„Не велам дека тие намерно ги заборавија Хари и Меган, но бруталниот факт е дека Хари никогаш нема да стане дел од оваа линија на сукцесија. Токму поради таа причина се појави и таа фотографија, за да го одбележи почетокот на новата декада во која кралското семејство ќе се фокусира пред се на иднината – кралицата и нејзините тројца наследници “, додава Шип.

Слични Објави