(ГАЛЕРИЈА) КОНЗЕРВАТИВЦИТЕ СО ИНТЕРЕСНА АНИМАЦИЈА ВО БОРБА ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕТО

Вести Истакнато Македонија

На нашите политичари очигледно треба да им се НАЦРТА за да разберат. Затоа, конзерватив МК [conservatives mk] упатуваат протестна нота за загадувањето преку призма на карактерите од Дизни [Disney] доколку истите би живееле во Македонија. Пинокио е најдобар пример за предизборните ветувања! #СтопЗаЗагадувaњето, објавува идеолошкиот и аналитичен центар Conservative.mk

This slideshow requires JavaScript.