П. КОЛЕВ: АКО ДРЖАВАТА СЕ ОТКАЖЕ ОД ДАНОКОТ ЗА УВОЗ НА ПОНОВ АВТОМОБИЛ ОД СТРАНСТВО, ВОЗНИОТ ПАРК НА ГРАЃАНИТЕ ЌЕ СЕ ОБНОВИ

Вести Истакнато Македонија

Претседателот на Граѓанско демократска унија-ГДУ, Петар Колев во емисијата „Анализи и коментари“ на штипската телевизија „Стар“ даде неколку интересни предлози за намалувањето на загадувањето.