НАПРЕД КОН ЕВРОПА СО ЃУБРЕТО ВО ОУ „ЈОХАН ХАЈНРИХ ПЕСТАЛОЦИ“

//

Наш читател ни испрати фотографии од ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“ и расфрланото ѓубре во склоп на самото училиште. Европо трчаме кон тебе со план или без, ама важно ѓубрето е тука и децата си играат околу него. Само за извештајот ќе спомнеме дека училиштето се наоѓа во Скопје, општина Центар, а годината е 2018… демек глумиме XXI век.

„Трибуна“ прашува: Вака ли изгледаат училишните дворови во нормалните европски држави, г-не градоначалник на општина Центар, Саша Богдановиќ?

Претходна статија

КОЈ САКА ДА ИЗМАНИПУЛИРА СО НАЈРАНЛИВАТА КАТЕГОРИЈА НА ГРАЃАНИ?!

Следна статија

ВЛАДИНИТЕ ПОРТПАРОЛИ ВО АКЦИЈА ЗА СПАС НА ХАЗБИ ЛИКА

Најново од Вести