|

(Галерија) Турските војници им помагаат на децата кои го преживеаа земјотресот

Турските војници им помагаат на децата преживеани од земјотресите на 6 февруари да се прилагодат на нивните нови привремени шаторски домови во јужната турска провинција Искендерун. Галеријата може да ја погледнете на овој ЛИНК.

 Слични Објави