ГДУ-ШТИП: ГОЛЕМА ПОДЕЛБА НА СДСМ ВО ШТИП, НА ЕДНИОТ МУ Е ЛАДНО НА ДРУГИОТ МУ Е ТОПЛО!!!

//

„Стоп за познатите политички игри на топло- ладно кои 28 години ги мачат Штип и Истокот! Климата во Штип и Истокот и зимна и летна, а очајно е потребна пролет“, напишаа на својата официјална страна ГДУ-Штип, правејќи споредба на изјавите од градоначалникот на Штип, Бочварски и директорот на ЈП „Исар“, Живко Тасев, во врска со проблемот со колекторската цевка во Ново Село.

Претходна статија

„КРЕАТИВНА МАКЕДОНИЈА“ СО ТРИДНЕВЕН БАЗАР НА РАКОТВОРБИ ВО PUBLIC ROOM

Следна статија

ЈОВЕСКИ ЌЕ ГИ ПОТПИШЕ РЕШЕНИЈАТА ЗА ПЛАТИТЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО СЈО

Најново од Вести

Ковачев: На местото на спомениците на окупаторската Црвена армија во Софија и во Пловдив да се постават споменици на Левски, Ботев, Гоце Делчев, Тодор Александров и Ванчо Михајлов

Бугарскиот европратеник од редовите на ГЕРБ-СДС Андреј Ковачев, даде интересна идеја за тоа што треба да