| |

П. КОЛЕВ: КОГА ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕРИ ДОБИВААТ ТЕНДЕРИ ЗА ФИРМИ ПОВРЗАНИ СО НИВ, НЕ МОЖЕМЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА МОРАЛ ВО ПОЛИТИКАТА

Претседателот на Граѓанско Демократската Унија-ГДУ, Петар Колев во своето интервју за порталот „Поглед“ упати критики до високите функционери, кои преку фирми блиски до нив добиле тендери за извршување на одредена услуга. Во врска со моралот во политиката првиот човек на ГДУ даде пример и со добивањето на државни стипендии на деца на еден министер и на еден пратеник од владејачкото мнозинство. Ставот на Петар Колев околу ова прашање можете да го проследите на видето што следи:

 Слични Објави