ГДУ СО ПОРАКА ОД МАКЕДОНСКИОТ БИСЕР: ОХРИД НЕ СМЕЕ ДА ПАДНЕ!

30 години да те мамат и да веруваш дека за нив ќе гласаш?! Докторите си се убави луѓе, ама товар имаат одозгора ставен и од едната и од другата партија- НА НЕЧЕСНОСТ! – им порача кандидатот за градоначалник Михаил Трендафилов- Нанче на Охриѓани, додека претседателот на Граѓанско Демократска Унија, Петар Колев беше дециден:

„Охрид не смее да паде!!!“