ОТПИС НА ДОЛГОВИ ЗА ВОДА НЕМА ДА ИМА

/

Отпис на долгови за водата ќе нема. Граѓаните да си ги плаќаат сметките за вода редовно, порачуваат од јавните претпријатија откако наплатата за вода кај повеќето од нив падна и до 60%…

Претходна статија

БУГАРИЈА И ДОНИРАШЕ НА МАКЕДОНИЈА 100 ЗАШТИТНИ ОДЕЛА ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА

Следна статија

18 ЛИЦА УБИЕНИ ВО НИГЕРИЈА ЗАРАДИ НЕПОЧИТУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА КОВИД-19

Најново од Вести