|

ГЕРОСКИ: ЗАЕВ НЕМА ПРАВО ДА ДАВА КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ДРУГИ ЛУЃЕ

„Овој човек, кој себеси си се претставува како Зоран Заев – па симптоматично повторува „јас сум Зоран Заев“, во обид себеси да се убеди во тоа – јас навистина не го познавам. Да не е некој пранкер преправен во Заев? Јас се сеќавам на еден друг Зоки, чија душа имаше нешто повеќе од дно“, пишува новинарот Бранко Героски во својата најнова колумна објавена на порталот „Плусинфо“.

Слични Објави