ГЕРОВСКИ: АЈ В ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ВИ КАЖАМ КОИ СЕ ФРИКИ И КИКИ

//

Новинарот Бранко Героски, кој прв во јавноста излезе со приказната за peкетот, која се покажа како вистинита, најави дека во понеделник ќе открие кои се Кики и Фрики.

За Кики и Фрики во јавноста се шпекулира дека се актуелни пратеници…

Кога ќе ги соопштите со име и со презиме, јавно, за да можат да ве тужат, вас новинарите или слично, тогаш ќе разговараме за име и за презиме. Кики и Фрики за мене не постојат. Треба да ги соопштите заради тоа што кога е истражувачко новинарство, тоа е креативно, треба да носи со себе и храброст. Изволте, секој да го истакнете ако има сомневање. Мотивирам, апелирам за истражувачко новинарство, рече Заев.

На ова вечерва Героски одговори:

Ај в понеделник ќе ви кажам кои се Фрики и Кики.Претходна статија

ЧОМОВСКИ: НЕ МИ Е ЈАСНО КАКО КАМЧЕВ БИ МОЖЕЛ ДА СЕ ИСПЛАШИ ОД БОЈАН ЈОВАНОВСКИ

Следна статија

РУСКОВСКА: СЀ УШТЕ НЕ Е НАЈДЕН ВТОРИОТ ТЕЛЕФОН НА КАТИЦА ЈАНЕВА

Најново од Вести