Претходна статија

ВИДЕТЕ ШТО НАПРАВИ ОВА ДЕТЕ САМО ЗА ДА СЕ ДОПРЕ ДО СВОЈОТ ИДОЛ РОНАЛДО (ВИДЕО)

Следна статија

ШТО ЗНАЕТЕ ВИЕ ШТО Е ВИСОКА МОДА (ВИДЕО)

Најново од Истакнато

(Фото) Вандалски акт или фотошоп- кој успеа да избрише буква од името на македонистичкиот клуб во Благоевград, напишано од внатрешната страна на излогот на клубот?!

Организацијата „Нов Асном“ денеска преку соопштение испратено до медиумите во РС Македонија се обиде да направи