ВИДЕТЕ ШТО НАПРАВИ ОВА ДЕТЕ САМО ЗА ДА СЕ ДОПРЕ ДО СВОЈОТ ИДОЛ РОНАЛДО (ВИДЕО)

//
Претходна статија

ГДУ БИТОЛА: БУКЕТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НАТАША ПЕТРОВСКА

Следна статија

GIF: ПРВО ПРАВИЛО: ЧУВАЈ СИ ЈА ДУШИЧКАТА ОТИ НЕМА КОЈ ДА ТИ ЈА ЧУВА

Најново од Истакнато

Последниот атентатор (8)

Спомени на Крсто Петрушев (1913-2007) од Богданци, припадник на ВМРО, запишани од Владимир Перев. На почетокот