GIF: СИНОТ НА МИРА ДИЗЕЛ ВЕЖБА БРЗО МЕНУВАЊЕ ГУМИ ДА МУ СЕ НАЈДЕ ЗА МЕРЦЕДЕСОТ НА ГРУЈО

Синот на Мира Дизел не мирува. Откако го напушти работното место во ЕЛЕМ, поради полната со завист и омраза јавност, и не успеа да ги покаже своите квалитети како инженер, тој одлучи да стане вулканизер. Се сомневаме дека причина за таа негова одлука е тендерот распишан за на нови гуми за т.н. мерцедес на Груевски:

Слични Објави