| |

ЃОРЃИ ТРЕНДАФИЛОВ: СО ШТО СЕ ЗАНИМАВААТ МИНИСТРИТЕ ОД ВЛАДАТА ОСВЕН СО ЕУ И НАТО?

Председавачот со Националниот комитет на Граѓанско демократската унија-ГДУ, Ѓорѓи Трендафилов во емисијата „Анализи и коментари“ на штипската ТВ Стар го постави едно од најважните прашања што би требало да ја интересираат македонската јавност, а имено: Со што се занимаваат министрите во Владата на Република Македонија освен со ЕУ и НАТО? Погледнете што уште кажа Трендафилов во видеото што следи:

Слични Објави