ГРАЃАНСКО ДЕМОКРАТСКАТА УНИЈА-ГДУ ВО САБОТА ЌЕ ГО ПРОМОВИРА СВОЈОТ ЛОКАЛЕН КЛУБ ВО ОХРИД

На 15 декември (сабота), во хотел „Нова Ривиера“ во град Охрид, со почеток во 18 часот ќе се одржи отварање и промоција на локалниот клуб на Граѓанско Демократска Унија – ГДУ во Охрид, јавуваат од Граѓанско демократска унија-ГДУ.