| |

Ѓ. ТРЕНДАФИЛОВ: МЕДИУМСКИОТ КОЛАЧ ГО ДЕЛАТ ГОЛЕМИТЕ ПАРТИИ: СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ И ДУИ

Претседавачот со Националниот комитет на Граѓанско демократската унија-ГДУ, Ѓорѓи Трендафилов во емисијата „Анализи и коментари“ на ТВ Стар со водителот Тони Михаилов разговараше за поврзаноста на големите мејнстрим медиуми со партијата на власт и секако останатите големи партии. Погледнете го видеото со овој интересен момент од емисијата.

Слични Објави