ГРАДЕЖЕН РАБОТНИК ОД ТЕТОВО СПАСИ ВОЗРАСЕН СКОПЈАНЕЦ ОД ДАВЕЊЕ ВО РЕКАТА ВАРДАР

Дваесет и седумгодишен градежен работник од Тетово спасил возрасен човек од давење во реката Вардар во подрачјето на општина Аеродром.

loading...

Младиот човек го забележал Б.М (81) од Скопје во реката,по што скокнал и го извадил, велат од полицијата.

На местото на настанот стигнала Итната медицинска помош која констатирала дека возрасниот човек е во добра состојба.

loading...