| |

ГРУЕВСКИ НА 8 НОЕМВРИ ТРЕБА ДА ВЛЕЗЕ ВО ЗАТВОРОТ „ШУТКА“

Поранешниот премиер Никола Груевски доби упатен акт да се јави во затворот најдоцна до 8 ноември во Шуто Оризари.
Поранешниот премиер Груевски е осуден во случајот „Тенк“ на СЈО, за незаконито влијание при набавката на луксузниот „мерцедес“ од 580.000 евра.
Екс премиерот има рок од 13 дена  да се пријави во затвор. Доколку самиот  не отиде, тогаш ќе биде спроведен со полициска асистенција.Слични Објави