И. МИЦКОВСКИ: ЛИЛЕ СТЕФАНОВА ЈА ПУШТИ КАТИЦА КАКО МАЧЕ НИЗ ВОДА

/

Лиле Стефанова ја пушта ко маче низ вода Катица, ама проблемот е што некој ја праша: а ти зошто не си контрирала на ниедна нејзина одлука?
Ако Катица била само потписник, тогаш кој и ги спремал материјалите, кога ти си главниот обвинител во случајот.
Или ако Катица се сама правела, кај си била ти, напиша блискиот до СДСМ и голем критичар на власта во моментот Ивор Мицковски на својот facebook профил.Претходна статија

Л. РИСТОСКА : СЈО НЕ Е ИНВОЛВИРАНО ВО ВЧЕРАШНИТЕ СЛУЧУВАЊА

Следна статија

РУСКОСКА: ПОСТОЈАТ АУДИО И ВИДЕО СНИМКИ ЗА СЛУЧАЈОТ

Најново од Вести