И пратеникот Крсто Мукоски останува во притвор

//

Советот судии на Апелациониот суд во Скопје не ја прифати жалбата на пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Крсто Мукоски, и го потврди решението на првостепениот суд, со кое му продолжена мерката притвор… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

СИТЕ МЕЃУСЕБНИ ДУЕЛИ МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И ГЕРМАНИЈА

Следна статија

Привршува откупот на тутунот во Прилеп

Најново од Вести