ИГОР ЈУГ СО ПОРАКА ЗА ГОДИШНИНАТА ОД РАЃАЊЕТО НА ПОСЛЕДНИОТ ВОДАЧ НА ВМРО, ИВАН МИХАЈЛОВ

//

Игор Југ, еден од осудените за настаните во Собранието од 27 април напиша порака на неговата facebook страна за годишнината од раѓањето на последниот лидер на ВМРО, Иван Михајлов.

Претходна статија

УТРЕ Е ГОЛЕМ ПРАЗНИК: ПРАВОСЛАВНИТЕ ГО СЛАВАТ УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА

Следна статија

ЛИДЕР: ТИХОМИР ЈАНЧОВСКИ ПРВ ПРАВИ ПРОМОЦИЈА НА АУДИО КНИГА ВО МАКЕДОНИЈА

Најново од Вести